20090619

Strax godnatt

Jag hoppas att ni alla har haft en toppen dag idag, trots klassiskt midsommarväder :)
Här har det knappast upprätthållts några klassiska midsommar traditioner, om man bortser ifrån det varierande vädret så att säga. Det har ju nämligen regnat om vartannat även om solen gjort många tappra försök till att ge oss en toppen dag.
Men kan lätt erkänna att vädret inte gjorde så mycket, inte heller att vi "bara" har varit hemma hela dagen och att om man bortser ifrån sill, potatis, gräddfil & jordgubbstårtan så har det knappats firats någon midsommar i år.
Tråkiga familjen.....,ja kanske en aningens. Men tror att dom flesta i den här familjen var rätt så nöjda över dagen ändå.
Mycket lek, god mat och mys framför en film kan ibland räcka för att skapa härliga och enkla dagar.
Men som sagt, i morgon är en annan dag och än så länge så är det enda jag vet om morgondagen, det är att vi ska upp tidigt, packa in stora delar av familjen i bilen och åka ner till Sölvesborg för att vara med på Odins dop.
Så avslutar nu denna kväll med en enkel liten vädjan till vädergudarna om att ge oss ett toppenväder i morgon.....,och då helst utan några våta inslag.
God natt!

2 kommentarer:

  1. Här har det inte heller varit mkt till midsommarfirande..har ju somsagt jobbat. "Trots" att ni inte firade gårdagen så verkade ni ju ha haft en helmysig dag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Absolut, man måste ju inte alltid hitta på nått speciellt för att det ska vara godkänt:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails