20100825

Fullproppad av små mål i livet!

Aktiviteter och tandläkarbesök.
Föräldramöten och så ska det klämmas in ett stort VAL också....för att inte tala om att det ska kommas ihåg att stoppas ner gymnastik kläder, frukt, kläs skolböcker och JA 2102 andra små ting som skall kommas ihåg på rätt dag och i rätt väska!

Tur är det, att filofaxen är en kär ägodel =)
Och tur är det, att jag inte bara har 1, utan 2 stycken full klottrade almanackor hängandes i hemmet, bara för att inte kunna missa en minsta pytte sak.

Har jag glömt något tro........,ja men visst!! Det ska ju ringas och ändras tider också. För självklart så är ju dom tider man får hemskickade.....på helt fel dagar än då man kan.
Och så här ser det ut, vareviga terminsstart & så här ser det ut, ända tills sommarlovet bryter ut igen.

MEN! Jag älskar det =)
Jag tycker att det är så toppen skoj att få fylla upp vardagen med en planering. Att varje vecka ha en massa små mål, som skall uppfyllas + att det finns massor av saker att se fram emot!
Och när söndagens kvällen lägger sig, ja då klappar jag mig själv på axeln och njuter utav att kunna bocka av allt som skulle göras....som har blivit gjort =)

3 kommentarer:

  1. Hallå, long time no seen....Välkommen tillbax. Själv har det hänt en hel del och om du känner för att åter knyta kontakt så finns jag nu här:)
    Milla

    SvaraRadera
  2. Riktigt så fullproppad almanacka har inte vi då va.. Vi är istället uttråkade för att varenda dag ser likadan ut, och inget speciellt finns det att hitta på känns det som =/

    SvaraRadera
  3. Jag har inte någon filofax, däremot en väggalmenacka som det klottras hejvilt i... men bara aktiviteter för pappan än så länge :)

    Inte förrän 1 september börjar vi vardagen, jag & Elin, fram till dess struntar vi i alla måsten ;-)

    Ha en bra torsdag *kram* Åsa

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails