20090722

Förbud

Har idag haft ett strängt dataförbud hängandes över mig........jag utfärdade förbudet till förmån till morgondagens födelsedagsbarn.
Har alltså tillbringat stor del utav dagen i köket vid spisen, en stor del i tvättstugan och en kvälls handling med Izabell fick avsluta dagens göra lista.
Super skönt att ha allt färdigt eftersom morgondagen kommer bjuda på besök under hela dagen för att troligen och förhoppningsvis avslutas inte allt för sent på kvällen.
Allt som är kvar att göras i morgon bitti är att garnera 2 grädd/jordgubbstårtor som just nu står och gottar ihopa sig i kylskåpet.
Även paketen har idag förpakats i härliga färglada presentpapper och snören, även om Janeth troligen blir den som får dra upp och slita sönder allt papper som hon omsorgsfullt packat in alla paketen med :)
Men å andra sidan så är det ju vi föräldrar som har stora förväntningar på den här första födelsedagen, tror nämligen att för Simons del så blir det en toppen braig dag bara genom att få besök utav alla kusiner och få leka med dom en stund.
Så nu är det bara att hoppas på ett toppen väder i morgon, för det hade ju varit trisst om det visar sig att det tråkiga regnet håller i sig även i morgon på kalasdagen.
Önskar er nu en god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails