20100928

Kallt och blåsigt

Huvaligen, idag har det både blåst och isat såååå kallt =(
Janeth, har som tidigare höstar och vintrar......väldigt svårt med sin kropp =(
Den vill liksom inte riktigt utsättas för kyligare klimat än nödvändigast......men hur ska man kunna leva i Sverige......utan att utsätta sig för omväxlande temperaturer??
TUR är det kanske, att den här norrlänningen INTE bor kvar där uppe i landet....för då hade jag nog blivit eremit!
Jag känner mig ju en aningens som en eremit redan nu. Sitter gärna inne, under lager av koftor och filtar.....med härlig värme som gassar ifrån elementen.
Helst så ska det vara ryggläge i soffan, gärna med en braig bok och massor av gottigt te......
Sambon, ja han tycker att jag är lite tossig allt, att yllesockorna inte riktigt passar i sängen och ibland så står han där undrandes.......när hans sambo har samma underkläder som han själv ;)
Lite bävar jag allt, över orden som lillasyster idag sa att hon hört....att denna vintern blir den kallaste på 1000 år......brrrr och himlans! Men det ska vi nog klara det också, det gäller nog bara att bunkra upp med massor av ved, kläder och kärlek =)
Men nu, ja nu är det hög tid att bege sig till mjuka, varma sängen och njuta utav att få gosa i flera sköna timmar =)

1 kommentar:

  1. Haha! Ja vilket besked va?! Men visst är det en annan sorts kyla i Norrland? Inte frös man väl lika mycket där?? Inatt har jag sovit med t-shirt, fleecefilt, täcke och överkast. Och då satte vi ändå på värmen igår =P Men jag verkar vara den enda i huset som fryser, så får väl bli underställ till pyamas nu ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails