20090624

Gårdagens 2:or.....


Så där ja, åter vid datorn. Nu för att lägga in månadens skörd utav räkningar, eller är det bara i den här familjen som räkningshögen är extra stor denna månaden?! Helt sannslöst mycket om jag får lov att gnälla lite. Mycket pga. att man har vissa krav, både på kvalitet men även på bekvämligheter. Dock väääldigt hög elräkning då det tydligen var dags för årets sluträkning......lite trisst dock att få den mitt i semestern.
Gårdagens shoppande gick egentligen väldigt bra, sjukt bra om man ser till att det var strålande värmande sol hela dagen. Men ingenting går upp emot att ha en fungerande AC i bilen :)
Bilen ja, som för övrigt gick igenom besiktningen med 2 stycken 2:or.
Nu var det 2 stycken sketna små problem som bara gjorde att man blev en gnutta irriterad över vissa frenetiska besiktningsmänn......1 stycket 2:a för att det sitter en ubertunn toningsfilm ända fram. Besiktningsmannen fick verkligen anstränga sig för att se den, vilket gör att man å andra sidan kan anse att det spelar mindre roll att ta bort den.......,men jag kan anse att det borde kvitta om den sitter kvar.

2:a nummer 2 fick vi pga. att det ena (förbjudna) dimmljuset i fronten lös en ½ grad snett........vilket jag anser borde kvitta eftersom man enligt lag inte får köra med dessa dimmljusen på.........ni vet dom där snygga små sakerna som brukar sitta väldigt långt ner på fronten. Men ja ja, nu vet jag ju å andra sidan att vi har en bil som uppfyller allas krav och som rullar 1 år till.

För övrigt igår om man bortser ifrån bes. och shoppingen som inbringade så mycket saker så barnvagnen fick "sitta" i baksätet på vägen hem då bagaget var överfullt, så hände inte allt för mycket. Vi var ju å andra sidan inte hemma förrän halv 5 på eftermiddagen och då stundade inplockning ifrån bil och Tacos buffè. Tacobuffèn var ju självklart till Simons ära X)) eftersom han igår intog 11 månaders stämpeln! Vilket betyder att det bara är 1 månad kvar tills det stundar 1 års kalas, uch vad tiden verkar flyga iväg precis hela tiden :((

Senare på kvällen var det dags för årets stora premiär........; Morden i Midsomer

Om jag bara lite snabbt nämner att Janeth redan äger 60 stycken DVD avsnitt utav denna serie så kanske ni förstår hur stort detta är varje tisdag klockan 21.00 på kanal 1 och självklart blev jag inte besviken på kommissarie Barnaby i går heller! Så nu vet ni vart ni hittar Janeth på tisdags kvällarna i sommar ;))

Nu är det hög tid för denna mamman att sätta igång med dagens göromål, har långa listan att arbeta mig igenom så att allt ska hinnas klart innan det bär av mot skåne på fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails