20090622

Tomt.....


Det blidde inget handlande idag, så mina kylskåpshyllor börjar bli en aningens tomma.......
Kan inte påstå eller bortförklara med att det finns någon bra anledning till att vi inte åkte, mer än att det kom mat, fika, bilar som skulle fixas och beslutsångest emellan.

Men tvittar lika, det får bli till att handla efter bes. imorgon. En besiktning som jag hoppas kommer gå snabbt och smidigt, alltid lika "pirrigt" var gång man har en ny bil som ska in och visa upp sig. Och självklart lika tråkigt var gång man får en sketen 2:a som måste fixas och som självklart kostar ännu mera bara för att man måste komma tillbax och visa upp sig igen.


Det har alltså inte hänt allt för mycket i 5 barnshemmet idag, ganska så lungt faktiskt. Sambo tröttnade vid middagen ute idag och kopplade därför på släpet och åkte till närmaste brädgård för att innhandla härligt fina brädor till att snickra ihopa ett nytt fika/mat bord till oss ute på alltanen.
Låter säkert mindre snyggt, men självklart kommer det dyka upp lugnande bilder på denna egenhändiga kreation vid senare tillfälle.
Men jag är helt klart nöjd över hans prestation idag & håller ju själv med om att ute möblerna som jag innhandlade för 2!! år sedan inte håller måttet.
För så fort man ska sätta sätta kniven i maten så ruskar hela bordet, vilket gör att man får turas om att skära under tiden som någon annan får hålla i bordet. Alltså en ohållbar situation!

Nu ska jag återvända till tv:n för att innsupa Top Gun.....kan ni tänka er, som jag har "dreglat" över denna film ett stooort antal gånger under min tonårstid & idag visar dom den igen på tv400, alltså en riktig nostalgitripp och Janeth myser ut i fingertopparna ;))

Så på återseende i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails