20090618

Torsdagen i övrigt

För övrigt denna torsdag, dagen innan midsommarafton så har det varit full rulle hela fm.

BVC invägning utav Simon på morgonen informerade om att våran snart 11 månaders kille vägde hela 8.2 kg......alltså ingen super duper vikt om man är kille men spelar mindre roll när man har en kille som (nästan) alltid är glad, pigg & framåt.
Väldigt mycket utav alla de beståndsdelarna faktiskt :))......så jag är inte det minsta bekymrad över att han inte faller inom ramen för medelmåttan.

Regnet har visat sig idag......igen!! Är en aningens orolig att det här vädret kommer hålla i sig lääänge och att sommaren mer eller mindre kommer regna bort och att det kommer vara för kallt för att kunna använda poolen. Vi har ju nämligen inte ens funderat över att sätta upp och igång poolen ännu, förra året vid denna tiden så badades det för fulla muggar.
Men visst, jag saknar ju inte att behöva rena, städa och sköta om allt med vad provtagningar och klorbehandlningar kallas!
Men vet att barnen bara väntar och längtar efter att få plumsa ner i vattnet för att plaska och leka, så håller självklart tummarna för att det här tråkiga vädret vänder och att det kommer mycket värmande och uppmuntrande sol framöver.
Men håller i första hand tummarna för att det blir sol på lördag då det är dags för att styra bilen ner mot skåneland igen.
Inte lika långt denna gången, utan "bara" ner till Sölvesborg. Det är ju som sagt dags för Odins dop.....ute i lillasyrrans trädgård, så behöver kanske inte berätta varför jag hoppas på sol för deras & min egen skull ;))
Men innan det är dags för det så hägrar storstädning & midsommarfirande hemma i kära Småland, och storstädningen är precis vad denna mamman ska ta itu med nu när Simon har vaknat ifrån dagens middagssovning.
Ses om ett par dammsugartag!

2 kommentarer:

  1. Nä, man ska inte haka upp sig så mkt på BVC's jäkla mallar och kurvor hit och dit. Man märker ju om ens barn mår bra i vilket fall!

    Kan informera om att Neo var 5 månader gammal när han vägde ungefär lika mkt som Simon. Måste ha en kraftig benstomme, efter sin mamma! Haha! :D

    När knubbisen Neo (hm, han har väl aldrig varit såå himla knubbig, men lite hull ;)) var 1 år och ½ månad så vägde han 11955 gr och var 82,5 cm lång. Och huruvida han låg över eller under deras kurvor struntar jag i... :)
    Men han verkar vara en rätt så stor pojk, haha, med kraftig benstomme som sagt!! ;))

    SvaraRadera
  2. Men visst är det så, härligt med kraftiga benstommar ;))
    Reflekterar ju knappt över det här med vikten längre, för är det inte det ena så är det de andra......

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails