20090625

God morgon Torsdag!

Ännu en trång natt till ända och Janeth gnäller om samma ska som hon gnällt om en längre tid.
Den där sängen som skulle innhandlas och som skulle vara minst 40 cm bredare, ja den har försvunnit ur planeringen. Har ju nämligen en fruktansvärd beslutsångest när det gäller att göra om övervåningen.
Då är det helt klart mycket smidigare och enklare att bara låta det vara som det är och alltså trängas med små sparkande fötter hela natten.
För kan även informera om att det spelar ingen roll om jag så bär tillbax Izabell in till hennes rum/säng 511 gånger per natt så kommer ju hon tillbax 512 gånger i stället.......alltså blir det bara en massa springande till absolut ingen nytta alls!
Trots mörbulltad kropp så ska här idag tvättas, städas och packas för avfärden i morgon. Barnen har räknat ner och vet att i morgon så styr vi ner mot Skåneland. Slängde mot min egen vilja ett öga på väderprognosen för de kommande dagarna och kan ju säga som så här; Jag ångrar att jag slängde ett öga på den, för nu är jag mera sugen på att vänta 1 vecka till innan vi kör :((
Men men, nu är det som det är och så får jag hoppas på att väderprognosen är helt galet fel, vilket har hänt ett par gånger innan ;))
Just nu står i allefall solen högt och det är nu hög tid för den här mamman att starta en bulldeg!
Ses senare........

3 kommentarer:

  1. Det här med barn i sängen är ingen höjdare när man har ont i ryggen.
    Trevlig resa!
    Kram ☺

    SvaraRadera
  2. Hej!!! Nu har även jag hittat till din nya blogg. Jag har semester nu och ingen dator hemma (den har gått hädan, eller hur man säger) så nu är jag inne för första gången på alldeles för länge. Hoppas allt är bra med er! Det blev ingen dans på midsommardagen då vi var trötta som efter ett marathon (vi hade fest för 22 pers på midsommarafton). Och på tal om midsommarafton så hände nåt fantastiskt vid frukosten. Han FRIADE :))) Så nu ska vi gifta oss nästa sommar. Jag är SÅ glad och lycklig. Ha det gott, kram Kick

    SvaraRadera
  3. Segsliten; Nix, inget jag rekomenderar ;))
    Jag hoppas oxå på en toppen resa//Janeth

    Kick; Massor av grattis kramar och lyckoönskningar till er!!//Janeth

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails