20090627

Soligt o härligt

Som om det skulle finnas tid över för att sitta och blogga nu när man är på semester och vädret är allt annat än dåligt?!
Vaknade till fågelkvitter, värmande sol och en lätt bris.....lätt blåst är kanske är det rätta ordet. Allt hade kunnat vara helt perfekt.......om jag inte sov i ett hem där det bor 7 stycken katter + att huset är innramat utav träd, buska och blommor!
Janeth vaknade alltså med en ordentlig allergi chock :((
2 Röda ögon och en rinnande näsa och en luftstrupe lika med 0. Men men, inte mycket mer är att kurrera sig med alla möjliga preparat och bege sig hem till lillasyster för att döva huvudvärken som skapas i samband med för lite syre till hjärnan.........
Nu är det ju inte så att Janeth är totalt puckad och har bäddat ner sig i ett hus där det bor 7 katter innomhus för då hade man ju kunnat tycka att hon minsann får skylla sig själv.....nej då. De bor utanför, inne på mammas alltan när de inte är ute i mark och skog och springer. Men det känns ändå och det är helt klart väldigt påfrestande, lite svårt att koppla bort detta super obehag som förföljer mig hela vår & sommartiden.
Men om man bortser ifrån morgonens problem så har det varit en super skön och varm dag. Bad på stranden med lillasyster & lilla Odin som fick testa på badvattnet ifrån havet med alla mina barn. Sen en snabb handlingsrunda på ett väääldigt dyrt Maxi, för att sedan hamna hemma hos mamma igen.
Hade tänkt hinna med ett kvälls dopp men alla var rätt så trötta & mosiga i kväll så vi hoppade över det och har i stället lekt, bråkat och ätit middag + en offantlig massa godis såklart, det är ju lördag & semester.
Såg på tv4:a nyheterna ikväll att det härliga vädret ska hålla i sig ett tag till så det ser lovande ut för vår semester :))
I morgon blir det troligen ett par timmar vid stranden igen + att vi ska försöka knöka in både en social stund med mamma/mormor & ett besök hos våra gamla vänner som vi fortfarande har kontakt med här nere i våra gamla hemtrakter.
NU önskar jag er en god lördags kväll & på återseende i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails