20090626

Semester

Och ni som trodde att det skulle bli lugnt på inläggsfronten i denna bloggvärld nu när Janeth åkt på semester........
Så blev det då ej......eftersom Janeth har tagit med sig både laptop och "dongel" ifrån 3 :))
Kanske kan kallas en aningens skit löjlig, men efter det lååånga databortfallet som vi hade så har jag svårt att se mig själv överleva utan data i över en veckas semester. Alltså innebär detta att Janeth kommer lämna i allefall några små rapporter ifrån vår lilla "semester" i Skåne.
Efter en väldigt knökig innpackning i bilen tidigt på morgonen idag, så kom vi till slut fram till Grödby nere i Skåneland. Hem till lilla mamma som är så super snäll och låter oss låna hela hennes hus för att kunna gotta oss riktigt länge på egen hand. Och hur skönt är inte det att kunna ha alla bekvämligheter men ändå vara på semester?!
Har haft en väldigt skön, avslappnad och någolunda varm dag idag och kvällen avslutades med bad i havet nere i Sälvesborg + grillmiddag hemma hos lilla syster Caroline med fam.
Super gott och skönt att få lyxa med att slippa laga middagen själv :))
Just nu ligger det en hög trötta och glada barn framför tv:n och väntar på att deras mamma ska bädda och ordna sängar till allihopa, och det är precis vad deras mamma ska åta sig nu. Men vi kanske ses senare och skulle vi inte göra det, så ses vi helt klart i morgon ;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails