20090619

Midsommar

Härliga underbara lediga midsommar. Förr när det jobbades så var midsommar en sån där dag som jag gärna jobbade på.....OB tillägg + god mat & trevlig stämning med både jobbarkompisar och vårdtagare. Mysigt!
Men nu när det inte jobbas så är det super skönt att vara ledig med både sambo och barn. Även om vi fortfarande inte har några planer, vilket inte gör mig någonting eftersom jag trivs bäst hemma :)
Men jordgubbstårta och god mat kommer det helt klart att intas i detta hemmet idag. Och eftersom det i morgon vankas dop nere i Sölversborg så kommer det nog bli väldigt lugnt och en tidig sängläggning i kväll.
I övrigt denna midsommarafton så kommer det hängas tvätt, bakas lite + att solen ser ut att bjussa på toppen väder, så har jag tur så kanske det blir en stund över för att lägga sig ute och passa på att njuta av värme och sol.
Men först ska här surfas vidare till Kullerbyttans barnkläder som för tillfället har både REA och härliga erbjudanden på gång och som sagt var så behövs det fyllas på i alla barns garderober inför dagis och skola som börjar i Augusti........FY så tråkigt att behöva planera för sådant när man är fullt uppe i sommarlovet, men förbehåll är ju alltid att rekomendera ;))
Nu önskar jag er alla en toppen härlig midsommar!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails