20090622

Trötter

God morgon Måndag!
Känns dock inte som måndag eftersom allihopa i detta hemmet har semester/sommarlov & självklart föräldraledigt :)
Trots sommarlov så stundar det idag tandläkarbesök och storhandling på annan ort. Därför är jag trots en sjuk trötthet, tvungen att gå upp för att starta tvättmaskiner och dagens frukost. Senare efter tandläkarbesöket som Emma ska på, så kommer vi att bli fulltalig styrka igen. Ska nämligen hämta hem Alexander som har varit hemma hos sin pappa i över 14 dagar!
Helt sannslöst men sant, tiden bara springer iväg och man tyckte att det inte alls var länge sedan som han åkte dit.
Men nu blir det ett par veckor hemma hos mamma.......,för till helgen bär det nämligen av ner till Skåne..........igen!
3:e helgen på raken som vi fyller bilen och åker ner mot skåne trakterna, den här gången för att stanna i allefall över helgen och förhoppningsvis i några dagar till. Det sistnämnda beror lite på hur mycket sol & värme vädergudarna bjuder på.
Men vi är säkert inte dom enda som hoppas på sol och badchanser utan att frysa rumpan av oss ;)
Vi ska nämligen invadera mammas/mormors hus, men även om man kommer att ha alla bekvämligheter och närhet till affärer och självklart bad och lek, så är det en väldigt lång lista av saker som måste packas ihopa + att allt man packar ska få plats i en bil som även ska rymma alla passagerarna.
Men men, längtar ju självklart efter att få komma iväg på lite "semester" så det ska nog gå....annars så har jag hört talas om att spännband ska vara super i sånna situationer.
Nu ska här bryggas kaffe och plockas fram frukost.
Ses senare!

2 kommentarer:

  1. Har ni inte rails eller =P Haha! Kul att ni kommer. Hoppas på kanonväder så vi kan bada lite!! Kollade din andra blogg. Den är "stängd" så du vet det =) Tack för helgen, ses snart igen då =D

    SvaraRadera
  2. Hehe, jodå rails finns och det var där jag tänkte fästa spännbanden.......
    Ska bli super kul och jag hoppas oxå på härligt väder:D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails