20090630

Tisdag idag

Blev ju påmind igår om att det idag skulle bli Tisdag! Troligen hade jag kommit på det ändå eftersom det ikväll åter är dags för "Morden i Midsomer" och som vanligt kommer jag sitta bänkad framför tv:n. Det har faktiskt varit så illa så jag har fått lägga om i min vecko planering en del sommrar, bara för att inte missa något avsnitt :P
Vi hade en toppen måndag igår, både ur värme synpunkt och ur den sociala aspekten. Efter ett inte allt för dyrt besök på EKO så styrde vi till Emmas barndomskompis Elin och lämnade av henne där för en dag på egen hand.
Fortsatte hem till mamma och fick besök utav lilla syster Caroline och kusin Odin. Vi hade ju redan innan bestämt att vi skulle vila ifrån stranden och vara hemma i lugnet och skuggan hela dagen.
Barnen fick dock bada i våran lilla medtagna pool för att svalka av sig lite. För även om det var en disig & en aningens blåsig måndag så var det varmt och klibbigt.
Även mamma gjorde ett besök, ett kort men ändå ett besök som resulterade i en utlånad bil och en stoooor oreda i badrummet då hon hade skaffat sig en torktummlare att pryda badrummet med ;)
Tror att det här med värme är både på gott & ont. Just nu äter barnen knappt någonting.....vilket ifs är billigt och bra. Men å andra sidan orkar dom inte så väldans mycket och det blir lätt gnälligt och tröttsamt.
Så även igår när min lilla 3-års trots Izabell somnade redan vid 17 snåret! Så hon "sov över" våran glass och Jordgubbs stund med min gamla kompis J och hennes dotter E när dom kom på kvällen för att lämna tillbax Emma igen.
Vi hade såååå mysigt och det är alltid lika förundrande att det känns som om det "var igår" vareviga gång vi ses efter ca 1-2 år.
Idag har vi inte heller några storslagna planer, inte mer än att mamma funderar på ett besök igen(vilket kan vara passande för att återskapa badrumsordningen igen) sen vill ju barnen ner till stranden eftersom de "faktiskt fick sitta hemma en hel dag" ;))
Nu ska här startas en tvättmaskin och drickas lite kaffe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails