20100104

Barnarbetare

Mamma, jag är en jobbarbetare sopm hjälper dig att städa......Izabell är överlycklig och mäkta stolt över hur snabbt alla leksaksbackar fylls.
Att sen backarna är så fulla att minsta beröring får allt att falla.....,ja det blundar vi för. Man kan ju inte annat än att le när barnen är det sötaste som finns.
I morgon vill vi äta plättar....tjocka och smala.....och tårta......och glass med maränger...
...barnen planerar för sin mammas födelsedag......mer än vad deras mamma själv gör.
För helst utav allt så vill hon glömma bort att hon fyller år i morgon.......30 års strecket gick ju åt förra året. Stort kalasande i dagarna 2 och det var en riktig höjdpunkt i livet.....en milstolpe på något vis.
Men i år, ja då är det tvärtom. Jag känner mig som 25......men ändå så står det 31 på körkortet. Körkortet som jag uppenbarligen har haft i 10 år nu och måste alltså förnyas inom kort.....hur gammal blev man helt plötsligt inte då?!
Nix, jag avsäger mig helt och hållet allt vad kalas heter detta året........även om det kommer att bakas en liten tårta........och har jag tur så kanske det dyker upp något litet paket.......kanske kanske........men sen får det räcka......;)

2 kommentarer:

  1. Åh då får jag gratulera att du fortfarande ligger nära 30 strecket...f..n här blir man 38!!!!!!!!! i mars. Sjukt gammal jag är.Skratt.

    Lite tårta och en liten present låter inte helt fel...kikar in i morgon för att gratta.Kram från och grattis i förskott ifall strömmen går eller så, skratt.Kramar Milla

    SvaraRadera
  2. GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS inga strömavbrott här inte. Väcktes av sonen som sa;
    -Jag har startat blogg-datorn åt dig.
    Ville locka mamman upp ur sängen och han lyckades. skratt
    Ha en riktigt bra dag med mycket mys. Här skiner solen hoppas den gör det för Dig också. Kramar Milla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails