20100130

Brrrrrr


Samma lika kallt idag också och det ska tydligen hålla i sig ett tag framöver.

Sitta inne och mysa är rätta ordet för hur våran helg kommer att se ut. För vi har ju redan vart iväg och helghandlat gottiga tillbehör, så att vi kan baka ihop vårt lördagsgodis om en stund. Men vi väntar med det tills Simon sover middag......alltid lugnast att pyssla med sånt när det är lugnare och på det viset så får dom lite större barnen dona utan att lillbrorsan kladdar runt :)

Det blev ju ingen helghandling igår som det var planerat.....vi var allt för mätta och trötta efter våffeldagen hemma hos kompisen A och hennes barn, så vi körde raka vägen hem i stället.

Så vad ska vi hitta på idag då tros.....förutom att göra lördagsgodis........säkert blir det tvättstugan ett par gånger. Jag har ju liksom glömt bort att den finns......eller rättare sagt så har jag inte besökt den på 2 dagar. Vilket innebär att tvätt tunnorna är smockfulla!
Men sen när det där tråkiga är klart så blir det nog gos och mys på soffan framför någon braig barnfilm......sambo/pappa jobbar ju idag så vi får försöka att ha lite helg utan honom. Men nu är det dags för att entra köket & fixa dagens lunch......och önskar er därför en toppen lördag!

3 kommentarer:

  1. Tvätten fylls på lika snabbt som man kan säga ordet ! Låter som er sköna inne helg inte är allt för oangenäm. Här står huset kvar efter gårdagens drabbning men vi ska fira två omgångar till så än kan jag inte pusta ut, skratt. Får ta helg på måndag när de andra är iväg. Ha en mysig helg.Kram

    SvaraRadera
  2. Åååååååå vad jag blev sugen på våfflor nu! Får nog köpa med mig hem...

    SvaraRadera
  3. Mmm, visst blir man våffel-sugen :) och svårt är det ju inte, borde göra det själv nån dag...
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails