20100127

Snö på väg....

God morgon Onsdag.
På bättringsvägen helt klart, absolut inte helt på banan igen......men nästan. Ont lite överallt men inga förkylningssymptom, precis som jag trodde då alltså.

Idag är det alltså onsdag och halva vardagsveckan har snart rullat förbi. Jag förstår inte hur tiden kan försvinna så snabbt!?
För hur jag än gör och hur jag än planerar vår vardag nu för tiden, så slutar det alltid med att jag INTE har hunnit med det som jag hade satt upp på "att göra listan"
Undrar om det kan ha någonting att göra med att själva listan inte syns längre tro ;))
Den tilltänkta braiga kom ihåg/hålla ordning hyllan som pryder mitt kök.....ja syftet med att hålla ordning kom liksom av sig en aningens........
Men jag hade tänkt att råda bot på min oordning idag........vi väntar ju både snö och blåst idag. Alltså ett ypperligt tillfälle att rensa och städa innomhus, sånt där som inte syns.
I köksskåp, videoskåp, kom ihåg hyllan och ja, ni vet på sånna tråkiga ställen där det ändå inte är någon som ser att jag har städat.
Ni vet som att laga hål i en tand. Det är ju ingen som ser att man har slängt iväg 1500 kronor på sig själv då inte :)

4 kommentarer:

  1. Skratt, nä så där ser du ut på sidan av mmin frys..Ordnings-kaos med andra ord..och visst är det trist att städa i ordning. Tog garderoben häromdagen fast där kikar jag förstås in med jämna mellanrum så där ser ju jag att det är ordning. Snökaoset är redan här och får väl se om jag tar mig ut i eftermiddag när barnen ska hem?
    Kram Milla, ikväll är det Robinson...

    SvaraRadera
  2. Ser att jag stavade fel ovan..menade att "det" ser ut! inte "du", skratt, ursäkta men ibland går det för fort på tangenterna.Kram Milla

    SvaraRadera
  3. Här vräker snön ner. Förmodligen bara för att grusa morgondagens planer =( Men vi avvaktar väl lite till.

    Hade också behövt skåp-städa vidare idag, men är fruktansvärt omotiverad. Ska ju ändå flytta snart. Eller om ett halvår. Eller ett år...

    SvaraRadera
  4. Jag håller tummarna för att Milla fixar eftermiddagens bilkörning galant & för att det blir besök hos oss i morgon, dock ser det mörkt ut ju :((

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails