20100114

Smidig lösning....

God morgon!
Här har det varit & är en god morgon, även om vi började med en härlig översovning.......ett fenomen som är ganska så sällsynt i detta hemmet.....eller ett under är kanske det rätta ordet, eftersom det brukar vara trång och bökigt i sängen och risken för att försova sig brukar vara minimal.
MEN det kan ju vara så att trenden har vänt.......Janeth har ju nämligen gjort en liten justering inne i det redan trånga sovrummet......så numera är det inte bara Simons säng som pryder hans egna lilla hörna......

...den lilla hörnan delas numera utav en "gäst säng" som med lätthet rymmer ett nattvandrande syskon. Så det är alltså inte lika trångt i den 140 cm breda föräldra sängen längre.

Kanske en aningens osmart att "bjuda in" barnen på natten, men i valet att sitta bredvid minst 2 barn som ska somna om mitt i nätterna.......eller att enkelt låta någon av dom få sova vidare i lugnan ro inne i vårt sovrum.......ja det valet är väldigt lätt att ta just nu. Och med tanke på att "gäst sängen" är ganska så kort, så behöver jag nog inte vara allt för orolig att behöva ha barnen i sovrummet tills dom blir tonåringar ;)

5 kommentarer:

  1. Nämen, vad smart och vilka söta små utdragssängar! Älskar såna...fast mina barn är lite för stora nu..så vi har en schäslong(hur fan stavar man till det?)eftersom yngste här kommer ibland han med...mörkrädsla. Skönt att ni får mer plats i er egen säng... Vad gulligt du gjort med bilder/väggstickers ovanför sängen. Lte små rum i rummet liksom. Ha en bra dag...Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Vilken superbra idé! Jag hoppas nu att de växer ordentligt så att ni inte behövber dela sovrum med en hög medelålders ungar.
    Kram ♥

    SvaraRadera
  3. Finns det hjärterum så finns det stjärterum i sovrummet. Smart att kunna lägga över sovande troll :)

    Förresten, kolla in värsta söta vårjackan på min blogg!

    Sköt om er, kram Kick

    SvaraRadera
  4. Kikar in och tipsar om tävling inne hos mig =)

    http://tostberg.blogg.se/2010/january/vinn-presentkort-pa-smycken.html#comment

    Ha de fint!

    Kram Therese

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails