20091208

Äntligen

Ojoj vad dagen har rusat förbi....absolut inte obemärkt......men ändå rusat.
Det har för ovanlighetens(ironi) skull regnet hela dagen, vilket var väldigt välbehövligt (ironi.....igen).
Det är ju mindre lockande att klä på barnen och släppa ut dem på en gård som för tillfället består till stora delar utav geggamojja......., men hur olockande det än är så måste man ändå få lite frisk luft.
Älskade sambon tog dagens mojja stund med barnen ute och själv så satte jag igång med saffransbulle bak, ett efterlängtat bak som resulterade i 50 härligt doftande "lusse"bullar. Ett måste nu när det snart stundar lucia firande......men känner jag min familj rätt, så är det säkert inga bullar kvar på söndag iallefall ;)
Så till dagens mäklarfunderingar.........för idag fick sambon fatt i lilla mäklaren......som frågade lite stressat om vi hade bestämt oss för att ta huset.......en lite chockad sambo sa som det var.......att vi gärna vill se huset innan vi ens funderar på att gå igenom det grundligt.
Så jag har insett att mäklare kan vara lite knepiga :).......men nu är det visning bokat och Janeth har funnit ett härligt lugn i sig själv. Nu är vi ju liksom med i leken i allefall och det ska bli så otroligt spännande att få gå runt och kika på någonting som kanske, kanske kan bli vårt om vi båda faller för det.......
Och eftersom visning nu blev bokat, så blir det inget öppna för oss denna veckan, visningen blev nämligen på torsdag fm och jag valde ju självklart att åka på visning i stället.......får helt enkelt hoppas på att barnen accepterar en hel vecka utan att hitta på någonting roligt alls.....ni vet att dom anser att deras mamma är väldigt tråkig för tillfället :(........bara bakar och pyntar och gör hon inte det så planerar hon för julklapps inköp som måste göras innan tomten kommer.
Och det är precis vad Janeth ska roa sig med nu......eller i allefall kolla runt för att se om det går att fynda i någon braig webshop.
Ha det gott och på återseende i morgon!

3 kommentarer:

  1. Det låter som en riktigt bra vecka..och jag undrar om inte de små tycker att ditt pysslnade inför julen skapar både spänning & förväntan..och som vi alla vet? Den som väntar på nå´t gott....Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Oops, såg nu att jag valt samma bakgrund som dig men gulliga är de, hoppas det inte gör nå´t.Kram Milla

    SvaraRadera
  3. Haha, visst är bakgrunden söt och vi är inte ensamma om att ha hittat samma :))

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails