20091203

Rygg läge......

Trotsade som sagt var onda armen och vi begav oss ut till Torsås/Byn och öppna idag. Sent kom vi iväg och det kändes nästan meningslöst att åka iväg, men självklart så är det ju värt massor för barnen som får leka och sjunga lite. Ett välbehövligt avbrott i hemma livet det där att få träffa andra människor och kompisar.
Armen fungerade ganska så ok och allt flöt på i vanlig vardagsanda med både lunch och tvätt på schemat.......men sen smällde det till.....inte bokstavligen talat, men nästan.
Janeth blev dålig och då menar jag riktigt dålig, ont överallt, frossa, illamående och en fruktansvärd trötthet slog min halvt medvetslös........och så har det hållt på resterande dagen/eftermiddagen/kvällen.
Så nu sitter jag här, med dubbla strumpor, tjocktröja och med en tallrik fil med flingor......vågar inte äta annat och det är som först nu det går ner.
Nu undrar ju jag lite om detta är en biverkning utav grisvaccineringen.....eller borde jag hålla tummarna för att det inte är en super härlig influensa utav annan karaktär......med något annat namn än just svininfluensan?
Vilket det än är så håller jag tummarna hårt för att det inte kommer hålla i sig allt för länge......och under tiden jag håller tummarna så ska jag surfa runt i bostadsmarknaden och hoppas på att hitta någonting som jag inte har tittat på innan.......letandet kan alltså komma att ta väldigt låååång tid ;)

2 kommentarer:

  1. finns på camkar@telia.com
    Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för adressen......hör av mig snart!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails