20091211

Fredagsmys


Japp, idag är det fredag och jag har helt glömt mitt drömhus som gick i stöpet.......nästan i allefall......för visst känns det fortfarande surt.......det måste jag ju erkänna :(

Min lilla drömgård.........som lätt hade kunnat bli min mardrömsgård........

Men herregudars, det är ju klart att vi kommer att hitta någonting annat......troligen inte för just det priset som det var på just den gården........men ändå någonting annat som passar oss bättre än det lilla huset som vi just nu bor i........eller så ska man kanske bygga ut detta.....eller så ska man kanske titta på den där stora släktgården i allefall.........som ni förstår så är det många tankar. Dessa tankar är ju super svåra att släppa nu när vi ändå har gett oss in i husdjunglen.

Men vi har i allefall bestämt oss för att lägga ner alla husplaner under julen, vill inte behöva ha hela huvudet fullt utav Hemnet och Svenskfast. bilder.......nu vill jag bara se snö, paket, massor utan gottigheter för magen och bara glada miner på nära och kära.

Att vi har trångt, får köa till pyttelilla badrummet och att vi sover på hög snart.....ja det får vi helt enkelt glömma bort ;).....i allefall för ett litet tag.

Idag står det mera pepparkaksbak på schemat, ett och några julkort till ska knåpas ihopa.

Vi får använda fantasin och kreativiteten nu när det regnar och ruskar utanför våra fönster......och inga stora barn är det hemma idag heller, både Alexander & Emma ska till sin pappa efter skoldagen......och sambo jobbar ju kväll.....så lite ensamma är vi nog allt i dag.

Men nu är det dags för lillknodden att sova middag och dags för mamman i huset att hänga upp dagens första tvätt.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

3 kommentarer:

  1. Åh, låter lite sorgligt.Vet hur besviken jag kände mig när vi inte fick det hus vi budade på 1:a ggn. Men till sist fanns det ett som blev vårt. Ska nog inte klaga på att vi bara har ett badrum eftersom vi bara är 2 barn & 2 vuxna, kan förstå att trängseln blir aningen större hos er. Det låter som om ni har lite olika möjligheter att välja på, det är väl skönt.
    Skönt att släppa flytt-tankar och släppa in julen låter det som...hoppas ni får en mysig fredag.Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Läste förra inlägget också, så jäkla dåligt att inte kunna öppna käften innan visningen! Förstår om ni är besvikna!

    SvaraRadera
  3. Säger bara en sak och det är att jag förstår nu vad många har sagt innan och det är att mäklare, det är ett folk av en speciell sort

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails