20091207

Hm....


Huuuu vilken dag......ifs så har den varit lugn,.......men huuu vad Janeths huvud har snurrat idag. Hela dagen lång har det varit nagelbitande nervöst och då är vi inte ens i husköpar tagen ännu. Vi är ju inte ens äkta spekulanter ännu, eftersom vi inte ens har tittat I huset som vi är sugan/sålda på.......ifs så har vi sett bilderna som ligger ute på nätet.........både 1, 2, 3 och snart 4 gånger och då både i vanlig skärm storlek och i helskärm.....

Men till varför dagen har nagelbitande.......MÄKLARE......är de ett släckte för sig eller är det meningen att det ska vara krångligt att bli ägare till ett nytt hus, eller att ens få komma in och se huset eller rent av få svaret på väldigt enkla frågor??
Uppenbarligen så är det iallefall en aningens krångligt, så inga framsteg idag alltså.......eller jo ett litet, jag hittade nämligen ett litet plus på detta huset......ett plus som jag visste skulle lägga sig på sambons plussida direkt......vilket det gjorde......JIPPI!!

Men som sagt så håller jag läge, storlek och färg på detta hus, hemligt ett litet tag till.........om det ens blir någon husaffär så att säga.......men spännande är det :))

Så vad har hänt mera idag.......Emma kom ju hem, lagom tills alla småsyskon var eftermiddagströtta så det livade ju upp rätt så ordentligt. Sen har det både tomte pysslats med årets Panduro pyssel,
sen nu i kväll, när alla små sov så startades även julkortsmakeriet upp.....en aningens sent ute detta året kanske......men hur som haver så är det alltid lika roligt att få sitta ner och bara pyssla i godan ro och Emma är hur duktig som helst på att skapa fina och härliga kort. Men det blir till att fortsätta i morgon.......och i morgon är det dags för att skicka iväg ett väldigt viktigt och väldigt framtidsavgörande brev.......men först så ska detta viktiga och avgörande brev formuleras och skrivas ner.
Önskar er därför alla en fortsatt trevlig måndags kväll och på återseende i morgon!

4 kommentarer:

  1. Jo, dom ÄR ett släkte för sig! Du kommer nog få svar på dina frågor, men om dom är ärliga kan man inte vara så säker på ;P

    SvaraRadera
  2. Ligg på så får ni nog svar på frågorna..hoppas er dröm slår in och att husköpet kan bli av. Här pysslas det i nostalgins tecken. Kram Milla

    SvaraRadera
  3. Mäklare kan verkligen konsten att göra en ev husköpare nudd på nervsjuk..men det "hör till"..så är det bara ;) Håller mina krokiga tummar o tår för er, att kåken blir er!

    Kram

    Ps! Fin bakgrund du har föresten ;D Ds

    SvaraRadera
  4. Hehe, jodå tjejer. Jag har oxå förstått att mäklare är ett riktigt släkte för sig....frustrerande men ändå spännande!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails