20091203

God morgon Torsdag

Brrrr, nu börjar det bli kallt utomhus, men härligt härligt är det ändå.......men snälla snö kom snart hit!
Sitter för tillfället och panikletar efter en ny vinteroverall till Simon........jo men visst har han fått en ny detta året, men igår kväll hände sig det dock så att den förolyckades ute i stora maskinhallen.
I efterhand så var det kanske ett klumpigt val av mig att släppa ut barn och sambo i just den nya overallen, men olja fanns liksom inte med i mina beräkningar när dom skulle gå ut i skogen.
Så nu är det lite panik på taket.......eftersom det numera är minusgrader ute.
Idag är det dags att ringa dagis och informera om att Philip inte kommer att vara på dagis mer detta året, han vill helt enkelt inte och jag har inte hjärta att tvinga honom heller eftersom vi andra ändå bara är hemma på dagarna.
Men även om vi bara är hemma hela dagarna så behövs det ju lite social kontakt.........därför blir det till att trotsa den onda armen och bege sig ut till öppna för en stunds lek och bus.
För övrigt så har den där onda armen ställt till med obehag halva natten, för efter att Simon somnat in vid 00.30 i morse, så har det knappt gått att röra sig utan att armen har protesterat.....det ska bli intressant och höra hur det har gått för ett par andra vaccinerade tjejer igår......undrar om dom också har fått lite obehag eller inte.....eller kanske värre......då blir det nog ensamt ute på öppna idag :(
Men innan det är dags för öppna så stundar det som vanligt både frukostar och lite hushålligt plock.
Önskar er nu en toppen dag!

3 kommentarer:

  1. Vill bara önska er en riktigt God Jul! Kram Milla/ colormythoughts

    SvaraRadera
  2. Vi kanske har kvar, vilken storlek behöver du???
    Sköt om er!
    Kram Kick

    SvaraRadera
  3. Jodå Kick, det finns kvar Name it overaller i stl 80, men jag är ju snål och hoppas på att den dyra jag redan köpt går att fixa så den blir som ny igen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails