20091207

God morgon Måndag


Oj, en hel helg har passerat och andra advent är även den avverkad. Regnet står som spön i marken och frågan är ju om det verkligen blir någon jul i år.......

Vi har tittat på hus i helgen, ett stort fint hus och Janeth drömmer sig snabbt iväg.......längtar och hoppas & håller hårt i tummen för att mäklaren snart ska ringa.
Det har bakats och ätits pepparkakor........det har tänts ljus som ändå inte ger riktig känsla av att det snart är jul och så vips så är helgen över och det är återigen vardag. Skoldags och Alexander ska hem till sin pappa igen, småsyskon blir ledsna och undrar när han kommer hem igen..........men i stället kommer Emma hem idag och då blir barnen återigen glada..........

Nu väntar bara en lång vecka med långa kvällar då sambon jobbar kväll denna veckan, men har planerat och plockat fram allt julpyssel som går att hitta, vi kommer nog kunna fördriva mörka, blöta och långa eftermiddagar/kvällar ändå. Och har vi tur så kanske det snart åtminstonde blir kallt, så att vi slipper få lera ända upp till knäna när vi går ut. Simon blir arg och rullar sig för det mesta i första bästa lervälling, skrattar och säger någonting som låter som att han är lycklig......av att ha lyckats med någonting riktigt kletigt och mysigt ;)

Önskar er nu en braig dag och på återseende sen när barn är väckta, påklädda och frukostar är avklarade.......sen när alla måsten är avbockade och när det finns en liten stund över igen :)

4 kommentarer:

  1. Åh, nämen har ni tittat på hus?! Vad spännande! Jag håller alla tummar jag har! :) Hoppas det blir som ni vill!!

    SvaraRadera
  2. Spännande med hus-jakt..ligger det i närheten av där ni bor eller ska ni flytta långt?
    Geggamojja och pissväder har vi här med men jag har varit på gallerian och fyllt på i julklappssäcken. Kom just på att vi glömde tända andra ljuset igår?
    Kram Milla:D med huvet upp & fötterna ned eller var det tvärtom?

    SvaraRadera
  3. Vilken fin design du har!!!
    Hoppas ni får huset, vilket det nu är...
    Var i Torsås idag, men såg ingen Janeth ;)
    Kram Kick

    SvaraRadera
  4. Tack tjejer för att ni hoppas på vår tur i detta husfallet.....jodå huset(gården)ligger inte allt för långt bort och Janeth hoppas!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails