20101005

Kanelbulledagen!

Huvaligen så fort vår gårdag gick!!
Men den gick smidigt.....eller rättare sagt så gick den 1000 gånger smidigare än jag hade trott =)
Dagis start för Izabell, kanelbullens dag och så mammans skolstart(ja igen)......och alltihopa hans med OCH ändå så fick jag sängar bäddade, frukostar i magarna och barnen på plats I TID!

Kanske inte alls låter så krångligt eller alls svårt att hinna med.....men jag är alltid en stress mamma. En sån där som går upp tidigt, fixar och donar......men som ändå alltid lyckas med att stressa ut barnen genom ytterdörren =O
Och på nått märkligt sätt så brukar jag ALDRIG hinna bädda sängarna innan vi ska iväg.
Men igår var det alltså helt underbart så flinka vi var allihopa!
Undrar om det är dom där gravidhormonerna som håller på att skapa en äkta strukturerad helylle mamma tro?!

Hur som haver så gick det gallant på dagis och efter 30 minuter så sa jag och Simon hejdå/puss och kram till Izabell.....som helt sonika bara sa detsamma och gick vidare till sina "nya" vänner!
Lite vemodig var det allt, att komma hem....med bara ett barn igen.
OJOJ, vad hittar man då på?!
Men vi behövde ju inte fundera allt för länge, för vi kom ju på att vi kunde passa på att baka dom där kanelbullarna som det hade tjatats om ;)

Sagt och gjort!

Bulldegen startades.........

Och efter en stunds knådande och kavlande, så kom dom ut ur ugnen & såg ut så här........

Härligt nybakade bullar som kunde avnjutas ute i ett härligt, men dock blåsigt höst väder. Och tur var det, att jag hade en sån duktigt bagare till hjälp =)

4 kommentarer:

  1. Hahahahaha gissa om jag känner igen det där mammastressandet!!! Du "slår" ju mig med en liten guldklimp, jag har ju baaaaaara 4! Mysigt med kanelbullar men jag får nog vänta ett år så jag kan börja se normal ut igen - nu ser jag ut som en riktig "bullmamma", med bullar predis överallt :D

    Ha en ljuvlig tisdag, sötis!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

    SvaraRadera
  2. Ingen fara - hade tänkt lägga ett meddelande till dig nu om att du vunnit eftersom jag tidsinställt vinnarinlägget så kunde jag inte skriva till dig redan inatt (imorse) att du vunnit, då fanns inget inlägg publicerat ;-) Grattis igen! Kramar

    SvaraRadera
  3. Vilka söta bilder :) .
    GOTT med bullar också :D

    Kikar runt bland flera som föräldrabloggar och använder bloglovin. Så lämnar ett spår här med.

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder på bullar, de ser goda ut... synd jag inte kan komma å fika, annars vore det precis vad jag skulle behöva.
    Skönt det fungerade bra för lilla Izabell på dagis, dagis nog vara bra både för henne och Dig. Vad för skola går Du nu då, vad ska Du bli när Du är stor?
    Ha en bra onsdag *kram* Åsa

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails