20100506

En kär uppoffring

Att vara mamma är inte alltid så himlans enkelt.
Man blir lätt urtvättad och skrynklig över alla tankar som måste bearbetas. All planering som skall läggas och som sen ska genomföras.
Våren innebär möten, tandläkarbesök, garderober som ska ordnas och mat ska det stå på bordet.
Ett otacksamt arbete om man frågar många......en uppoffring säger en annan.
Men mitt ord är för det hela är väldigt stort, men ändå väldigt enkelt: KÄRLEK!

För hur man än vrider och vänder på allt man gör som mamma, så gör man alltihopa utav kärlek. Och det är kanske därför man orkar, trots att man försover sig till klockan 07.00 och måste steka plättar under tiden som man byter blöjor, borstar håret, packar gympapåsen med stortån undertiden som nästa plättsats skall läggas.

Moroten som skulle i kånken, ligger helt plötsligt i magen på lillknodd.....1 röd och en svart strumpa på samma barn......och himlans där for en annan ner för hela trappan!
Men sen när alla barnen är där de ska, med picknick och gympapåsar och allt är lungt igen. Ja då kan mamman pusta ut och ge sig själv en välbehövlig kopp kaffe & bara njuta ev ett underbart liv.
Sen att kaffet hunnit kallnat och att huvudet redan bultar.......ja det får man helt enkelt se som en bonus :))
Och man behöver ju inte tänka efter så särskilt länge, att det är värt att slit i världen. För det man får tillbax ifrån sina barn som mamma, ja det är helt obetalbart ;))

6 kommentarer:

  1. well spoken=D Milla

    SvaraRadera
  2. Jag håller med FULLSTÄNDIGT även om jag bara har EN gullrumpa :) Jag tycker DET är mycket att hålla reda på, så jag förstår att du känner dig som en bläckfisk *skratt*
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Självkalrt har du rätt! Nu när jag varit "invalidiserad" och inte kunnat gjort så mycket så tar sambon fullständigt över nästan praktiskt taget allt: också av kärlek!
    :)

    SvaraRadera
  4. Så härligt att det finns fler likasinnade mammor där ute :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails