20090910

Genombrottets dag!

En torsdag som nästan är slut har gått snabbt förbi.......i vanlig ordning så började dagen med påklädningar och frukostar.........matsäckar skulle packas för dagens utflykter. Emma åkte ut till Garpen med klassen(dom hade fått tittat på Ernst inredning/renovering) och Philip hade "Mulle" premiär idag.....resten utav dagen har fyllts med mat, tvätt, städ och lek.....6 barn i huset till middagsbordet då Alexander hade med sig en kompis hem.
Alltså hade detta kunnat vara en helt vanlig torsdag, MEN så blev det ej...........för idag kom det stora genombrottet och just nu sitter jag här och är så sjukt nöjd över situationen som nu är löst.....det tog ju nästan bara 2 år :(

Det är nämligen så här; att ha ett barn med ätstörningar är en väldigt påfrestande situation för alla inblandade. i detta fallet handlar det ju om barnet, vi föräldrar och personalen på dagis.
Att lämna ett barn på dagis som inte äter den maten som serveras, gör att man helst inte vill lämna barnet på dagis.......och när barnet lämnas på dagis så är det en väldigt trött och hungrig liten skrutt som kommer hem.

Men NU så är det fixat.......det kommer nämligen att serveras specialkost till mitt älskade dagisbarn.........om ni bara visste vilken lättnad detta innebär! Att aldrig behöva våndas eller gå hela dagarna och fundera över hur barnet ska orka en hel dag........jag är glad, lycklig och mamma hjärtat smälte när min skrutt berättade om det "nya" på dagis, hans ögon glittrade och nu vet han att han aldrig behöver oroa sig för att behöva gå med en knorrande mage hela dagen längre.
Och i morgon är det dags för dagis igen innan det är dags för att ha helgledigt.
Godkväll!

3 kommentarer:

  1. Vad bra! Men vad kommer den specialkosten att bestå av? Det är väl inte så att han är vegeterian eller nåt sånt?

    SvaraRadera
  2. Vilken lättnad! Trevlig helg hela härliga familjen :) // Kick på Kullerbyttan

    SvaraRadera
  3. Svar; ja du Caroline det är ju den maten som vi får i honom hemma som är special kosten.....
    Kick; super skönt att äntligen kunna fokusera på annat än maten. Trevlig helg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails