20090903

God morgon alla trötta

Är det fler där ute i etern som är konstant trötta för tillfället.....eller rättare sagt ungefär hela tiden?!
Helt klart är i allefall att nu börjar hösten göra sig starkt påmind om att "här kommer jag" och nu blir det mörkare och kallare.
Super trisst, motarbetande och framförallt så ledsamt.........självklart så kommer det säkert bli en super mysig höst med många "hoppa i lövhögar" lekar och varm choklad i lekparken, men hösten innebär även; mera kläder på barnen, regn i koppiösa mängder och framförallt kortare ute dagar.

Igår kalasade vi som utlovat och vi lyckades göra en väldigt överaskad kompis A, väldigt glad. Någon som blev mindre glad var Izabell, hon ville inte alls lämna den det där super fina tårtfatet hemma hos någon, det ville hon ha med sig hem igen:)
Så det får nog bli ett litet besök upp till favvo affären blommorna i Gullabo en gång till inom en snar framtid........dock dröjer det en hel vecka innan vi ska åka upp till dagis igen. För med de nya reglerna som gäller så är dagiskillen Philip tvingad att vara hemma 1 hel vecka nu, ledig heter det och detta pga. att det numera ska sparas in på allt, så 1 dagisplats delas alltså på 2 barn. Och som vanligt så är det barnen & fröknarna som blir lidande och som får stanna hemma utan en skymt utav sina dagis kompisar på en hel vecka:(
Men det ska vi råda bot på idag......lek med kompisen Tobias står på schemat och min förväntansfulla son står för tillfället och studsar av förväntan brevid mig ;)
Så nu ska vi bege oss ner till köket och ta fram lite god frukost.
Hej på en stund!

4 kommentarer:

  1. Jodå, jag är oxå alltid konstant trött. Inte ett dugg konstigt kanske..

    Jag välkomnar hösten med öppna armar. Tänk att få sitta inne med gott samvete, tända ljus, mysa under filtar, dricka varm choklad och kolla på film. O.s.v. Ingen "måste-ut-och-ta-tillvara-på-vädret-ångest". Ingen "vad-bruna-och-fina-alla-är-och-vad-blek-och-ful-jag-är-ångest" heller =D

    SvaraRadera
  2. jag blir trött dygnet runt när hösten kommer, kan sova hur mycket som helst. Hoppas att du får en bra dag, ps vad dåligt med att 2 barn delar på 1 dagisplats, eller?

    SvaraRadera
  3. Åh, det där systemet dom kör med på dagis tycker jag är helt sjukt!! Här hade dom iofs ett annat förslag, lite längre dagar men vara på dagis mån, tis, ons i v 1 och tors och fre i v 2. Men iaf, det känns ju inte som att dom tänker på barnen i första hand!

    SvaraRadera
  4. Så fin din blogg är!! Ska bli mamma snart så letar efter bra mammabloggar! =) Har tävling i min blogg nu kanske något för din lille!? =) Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails