20090919

lördags mys

Så var nästan helgen slut, för med en sambo som förutom att vara anställd på heltid, även är egen företagare så blir helgen oftast väldigt kort. Dvs så kommer kära sambon att jobba imorgon och vi andra är förpliktigad att roa oss själva :(

IGÅR så storhandlades det......det shoppades även i stora mängder, även om detta shoppande i år resulterade i en väldigt braig budget shopping. En budget variant som kommer värma alla i familjen som numera äger både nya jackor, termobyxor, overaller, mössor och vantar. Att en budget variant spar pengar är det ingen tvekan om, men det tar tid att gå runt i en massa olika affärer för att leta billigaste varan men ändå få den kvaliten som eftersöks.
Det är väl bara att bita i det sura äpplet när man väljer att vara hemma mamma länge, men jag är inte missnöjd över mina val........Tvärtom så är jag stolt!

IDAG har det shoppats ännu mera och nu börjar jag bli nöjd. Vilket man kanske ska vara när man har stått i allehanda provrum och visat rumpan för andra shoppande människor ute i affärerna......allt i jakten efter den ultimata byxan......för dagens provrum är verkligen inte anpassade för mamma och 3 barn XP, dom knakar bokstavligentalat i fogarna :)

NU ska här nattas barn och sen är det dags för en återhämtningsstund alà soffa till en ny spännande Wallander film.
God kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails