20090921

Måndagen till ända.....

Som vanligt och i klassisk anda så har det idag varit en helt vanlig måndag......skola, jobb och lek stod på dagens schemat.
Sambo har kvälls/natt jobb hela veckan långt och det smids om möbleringsplaner i mitt blonda huvud ;)
För av någon outgrundlig anledning så får jag hur mycket "vill göra om" ideèr som helst när älskade sambon jobbar kväll.......kan ju hända att det beror på ensamhet när barnen sover.....ett visst tidsfördriv med att sitta och fundera ut lösningar för ett lite för litet hem till en lite för stor familj. Men peppar mig själv med att förr, då bodde dom flesta trångt..........men det var ju förr.....alltså väldigt länge sedan.

Dagen har alltså spenderats med sambo, sen var det dags för lunch och hejdåvinkning till pappa/sambo. Nedpackning i dubbelvagnen och promenad till 5 barnsmamman nummer två på gatan.......en stunds lek/prat och sedan hem för att möta upp Alexander som redan hade bokat att få köra cross på eftermiddagen.
Att vara mamma till en 10 årig cross förare kan vara nervkittlande och det är ingen tvekan om att mamma vill vara hemma och övervaka framfarandet.
Men att vara mamma och att knappt vara inne i huset under en hel dag, innebär en hel del plockande på kvällen......,tvätten ska vikas, elden ska startas och leksaker ska städas......allt för att slippa vakna till ett skruttigt hem i morgon.

För skruttiga hem är ingenting som lockar i längden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails