20090918

Vabbar idag.....

God morgon kalla fredag......premiär för värme på elementen idag. För när man vaknar upp till 1 plus grad ute, ja då är det bara att dra på sig raggisarna och bege sig ner till källaren.
Så nu är både elden, tvätten och elementen igång. Jag har alltså redan avverkat några utav dagens sysslor.....duktigt minsann :)

Så nu hoppas jag att lite värme i huset ska få mina två snor killar att bli mindre snoriga. Simon håller ju ett fast tag om sin lilla näsa och grymtar argt varje gång han ser att jag är på väg med snorpapper......min andra sjukling är Alexander, dock inget snor men han säger sig ha ont i halsen, men luttrade mamman anar en viss skoltrötthet. Jag låter det gå för denna gången och hoppas att 1 dag extra dag hemma och helgen ska göra susen även för honom.

Och eftersom det har snorats hela veckan så har det inte blivit någon handling, nu är det stora eko.....eko krisen i både kylen och frysen........men finns det något värre än att handla på stora barnbidragsdagen som denna gången är på en fredag!
Men det lutar starkt åt att det blir till att stoppa in alla barnen i bilen och bege sig till närmaste stormarknad:(

Nu är det dags för gröt och kaffe......en stund i lugn och ro innan stora handlingslappen ska skrivas och månadens middagar ska planeras.

2 kommentarer:

  1. Hoppas att ni krya på er snart . Ha en trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Hmm..kanske dax att slå på pannan/ elementen här oxå. Tänkte pina ut till 1 oktober..men det är fasiken inte kul att kliva upp o vara kall/röd om nosen!
    Hoppas grabbsen kryar på sig!

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails