20090928

Vardags dag

God morgon Måndag!
Det blev ingen bakdag igår......men dagen gick ändå i bakandets tecken. Det blev nämligen en shopping dag inne i Kalmar med sambo och han shoppade loss en bakkompis till mig ;) lycklig är jag och bilder på min nya vän kommer senare........

Idag är det som vanligt ett par timmar uppbokat redan, även om jag allra helst hade velat stanna hemma idag......och bakat.
Dock är det skolbarn som ska med bussen i tid, dagislämning i tid, sen är det "öppna" idag.......och efter ett par timmars socialt umgänge så är det bara till att åka hem......luncha med hemmavarande barn och sedan dagishämtning.
Inga stora barn kommer hem idag utan både Emma & Alexander ska stanna hos sin pappa i några dagar, alltså blir det en liten familj som kommer att sätta sig vid middagsbordet i eftermiddag.
Det betyder att det blir en liten middag som ska göras och en kväller när det inte blir några barn uppe vid tv:n......inga läxor att läsa och inte så mycket tvätt. Undrar om jag någonsin kommer att vänja mig vid att alla barn inte alltid är hemma.......jag vet i allefall med säkerhet att mina små barn alltid kommer tycka att det är konstigt när dom stora inte kommer hem med skolbussen och var gång inte alla barn är hemma så blir dom lika förvånade och saknaden efter storasyskonen är enorm :(

Nu ska här väckas barn och göras frukostar.
Önskar er alla en braig måndag!

3 kommentarer:

  1. Hej, jag har i samarbete med Okidoki Barnkläder en tävling i min blogg, kom å va me vet ja =)

    http://mammasgullunge.blogg.se/2009/september/tavlingokidoki.html#comment

    mvh Åsa

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt är bra med er! Nu är det ny vecka igen, vad snabbt det går...
    Ha en bra dag!
    Kram Kick

    SvaraRadera
  3. Tack för tävlingstipsen, ska ta itu med dessa så fort tiden räcker till ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails