20100208

God morgon Måndag

Att ställa mobil alarmet på tidig morgon och att gå upp med en detaljrik plan i huvudet, är ju toppen när det är studiestarts dag.
Men att tro att den där detaljrika planen ska kunna följas till punkt och pricka när det finns mindre barn i familjen.........ja det är ju ungefär som att tro att man vinner högvinsten när man köper en triss lott........eller att tro att disken diskar sig själv......det händer liksom inte.

Det konstiga i det hela är ju att man aldrig lär sig. Att man snabbt glömmer bort att det inte går att leva efter en punkt och pricka lista.

Men nu är i allefall kursen startad. Jag har lämnat mitt närvaro mail och efter en tidig morgon utan sovandes barn, så har jag nu ändrat på planeringen. Jag får nog helt enkelt bli en nattuggla, i stället för en morgon tupp.......
Därför har jag nu lagt om precis hela dagen och har nu planerat in en öppna stund på förmiddagen i stället. Skönt för barnen att komma iväg och träffa lite andra barn och på samma gång så får ju även jag en stunds socialt umgänge. Sånt där som är ganska viktigt för ett mamma huvud.....att få lite nytt att fundera över.
Men innan vi överhvudtaget har kommit så långt in på denna måndagen, så ska det ätas frukostar och bäddas sängar.......
Önskar er alla en härlig måndag och på återseende!

5 kommentarer:

  1. Brukar vara så där när man har småbarn och studier på G. Man får ta tiden för studierna när de sover...men snart vänjer de sig kanske att tuppen går upp före kycklingarna?
    Nya rutiner tar ofta tid...Ha en mysig dag på öppna och "röda" brandmän är lika snygga & praktiska som de "vita". Kanske blir en röd på
    övervåningen? Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Härligt att ha barnen att skylla på, jag tyckte alltid att det fanns något annat att göra först, innan man satte sig för att plugga ;)

    Enkelt ordnat nu, du får ändra inställningar i din blogg till "På prov i blogger". Då är det superenkelt att göra sidor!

    Ha en bra måndag!!

    SvaraRadera
  3. Vi är lediga idag *weee* (som Muppsan säger)
    Ha en bra måndag!
    Kram Kick

    SvaraRadera
  4. Tittar in trevlig blogg ser att du också har fem barn.

    SvaraRadera
  5. Visst är det så, massor finns det att göra och det är ju lite svårt att ändra på barnens gå upp tider....
    Roligt att du hittat hit Jasmin....välkommen åter ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails