20100212

Vinter tips

Innan vintern kom,
så vann ju vi ett hemligt paket ifrån Wilma & Morris.
Paketet som kom innehöll ju både underställ, strumpor, fuskolle/halskrage och en mössa.
Jag valde ju att ta dessa kläder i Simon stl eftersom han är minst i familjen så ärver han ju väldigt mycket kläder.
Så glada blev vi över det fina paketet som kom med posten.
MEN mössan hade jag lite kluvan känslor för.......jag har nämligen under alla barnens uppväxt dissat just denna sortens mössa som jag inte alls såg som tilltalande eller ens praktiskt.
Men så en dag när vi skulle ut.....vintern hade ju kommit och det var kallt......så hittade jag inte den mössa som jag hade köpt.
Hade ingenting annat val än att plocka fram vår vinst mössa.

OCH som jag blev förälskad......Simon blev även han förälskad och kommer troligen aldrig att ta en annan mössa på sitt huvud igen.
En så otroligt praktisk och funktionell mössa. Den sitter inte åt, men den sitter precis som den ska. Den släpper inte in vare sig blåst eller snö. Den täcker nacken och den andas, aldrig att han är svettig eller fryser.....trots att den är fodrad med fleece.....någonting som alla dom andra barnen har haft besvär med.
Den är lätt att sätta på och att fästa fast med super enkla dragband & den har reflexer!
När vi är ute på promenad i pulkan och det snöblåser så fäller Simon själv ner "snibben" så slipper han att få snön som yr i ögonen.
Jag kommer garanterat att köpa en likadan nästa vinter......om vi inte skulle ha turen att lyckas vinna en till ;)
Mössan hittar ni här och jag kan, som ni förstår, varmt rekomendera den till alla busbarn där ute i snöhögarna!

Wilma & Morris har för övrigt inte bara sitt egna märke utan även Reima m.fl. och det finns allt ifrån sovkläder till ytterkläder.
Och ännu bättre upp, just nu pågår det REA i deras härliga webshop.





3 kommentarer:

  1. Se vad man kan ändra sig. Har alltid valt sådana mössor eftersom de är så praktiska...men har mer hatkärlek till hjälmmössor på nyfödda! Allt 70-tal vill jag inte minnas, skratt.
    Reima är väl lite överskattad, eller? När jag jobbade på förskola, fick Reima inte hängas i torkskåp, vilket innebar att de barnen inte kunde vara ute på eftermiddagen? Vet inte men det var ett gissel då. Kan ha fel! Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Vilken sötnos! Vad himla roligt att läsa om dig och familjen Janeth! I morgon bär det av till Brömsebro och där ska jag banne mig tjuva en snöskyffel! Jag håller med dig angående stjärtlappen. Ser ju döfånigt ut ju! :P haha
    Kram till dig.

    SvaraRadera
  3. Ser ju superhärlig ut!! Har kollat på en sån på H&M (kanske inte lika bra eftersom den var betydligt billigare, men nåt liknande iaf =), men har av nån anledning inte kommit mig för att köpa den. Men nu ska jag faktiskt göra det nästa gång jag är i stan bara för det ;)

    Ha en bra fredagkväll!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails