20100211

God morgon Torsdag

Vaknade återigen utvilad och med bara två barn i sovrummet. Izabell har insett att det är trevligare och mindre trångt att sova i sin egen säng hela natten lång........vi får se hur länge den insikten varar, än så länge är vi inne på dag nummer 2 ;)

Idag skulle vi lätt kunna få oss en fullbokad dag. Det är nämligen dags för Simons 1½ års kontroll. Vägning, mätning och vaccinering och det ska bli intressant och se om hans kurva har "lagt" på sig lite.......hade ju varit toppen skönt att slippa höra gnat ifrån någon barnläkare igen i allefall.
Efter BVC så finns det ju möjlighet till att hoppa in på öppna för ett par timmars lek.......om vi vill. Jag vet inte om vi vill det, det var ju inte riktigt sådär super peppande när vi var där senast.....
Sen, sist men inte minst så ska det veckohandlas......ni vet sånt där som går åt precis hela tiden och det som har gett mig insikt i att vi skulle behöva ett stycke kossa, 10 stycket hönor och helst av allt ett växthus.
 Veckohandlingen innebär alltså att det ska bäras hem massor utav mjölk, margarin, ägg och frukt/grönt :)

Men som sagt......vi får se om vi gör oss en fullproppad dag....eller om vi helt enkelt tar en snabb runda ute i byn och beger oss hem så fort det bara går igen.

Hur som helst så önskar jag er alla en härlig torsdag!


5 kommentarer:

  1. Skratt, ja jag antar att kossan snart skulle sina...2 är bättre! Kram Milla

    SvaraRadera
  2. Veckohandling är så trist ju.. Men har inte ni höns förresten? Och hur svårt ska det va att få tag på en ko egentligen?

    SvaraRadera
  3. Hej tittar in för att önska en trevlig forsatt torsdag.

    SvaraRadera
  4. Kul - vad fick du för något? kram

    SvaraRadera
  5. Jodå, det finns ju ett par hönor kvar....men dom faller snart av pinnen så att säga.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails