20091119

Härliga regniga Torsdag

Det verkar som om vi klarade oss ganska bra i stormen.......inga ström avbrott eller nedblåsta träd i trädgården.
Värre var det tydligen nere i vår skog informerade sambo om innan han for till jobbet för en stund sedan.
Vi skolkade nämligen ifrån dagens skogsvårdspromenad.........och åkte i stället ut till öppna........även Philip skolkade idag. Han ansåg nämligen att det var dags för jullov och anser att dagis från och med nu INTE är någonting som han tycker är roligt längre :)


Vi får väl se om han kommer på andra tankar efter att snart ha varit hemma i 14 dagar, men han uppskattade i allefall öppna rundan.
Men det var väldigt lite folk där idag, ifs så gör ju inte det så väldigt mycket eftersom det oftast är för mycket folk........undrar om det beror på att många föräldrar är oroliga för svininfluensan eller om många redan är sjuka?
I vilket fall som helst så var det trevligt att få komma iväg en liten runda.......man uppskattar ju att vara hemma lite extra när det åtminstonde blir några små spännande avbrott i vardagen.

Ang. vaccineringen så var natten lugn, endast 2 barn i sängen :).......men det var inga onda armar eller andra biverkningar att redovisa på morgonen. Så "peppar, peppar"......hoppas jag på att det håller i sig och att det inte kommer några obehagliga översakningar till helgen.

Nu är det dags att ta itu med den här eftermiddagen......det stundar mellis om en liten stund.....och säkert så behöver både tvättmaskinen och diskmaskinen startas.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails