20091130

Måndag idag!

1:a advent är nu förbi, snabbt gick det också. Lite vemodigt är det dock att det är både varmt och soligt ute. Men men, det är väl bara att hoppas på snö snart.....för den där riktiga julkänslan infinner sig inte riktigt när det är varmt och soligt.
Julpyntandet blev nästan klart innan sambo och son kom hem sent igår eftermiddag. Några slantar fattigare var dom ju självklart, men det är väl precis som det ska vara nu när det är julklappsinköp som hägrar. Men skönt är det att julklappslistan numera har fler avbockade saker än obockade........vi är alltså inte långt ifrån att vara helt färdiga med julklappsinköpen. Men jag tror nog att denna julen inte kommer att vara annorlundare än andra jular i detta hemmet........för som vanligt så kommer jag nog att panik köpa sista julklappen den 23:e december och på självaste julaftonsmorgonen stå och slå in den allra sista klappen.
Idag ska det fortsättas att julpyntas, alla tomtar hann nämligen inte att infinna sig på rätt plats igår.......sen ska det bakas pepparkaksdeg!! Äntligen och som barnen längtar, men jag kan lova att innan julen är över så är dom som vanligt väldigt trötta på att baka pepparkakor i alla dess former......vi är ju nämligen pepparkakomaner här hemma och kan lätt "smälla" en sats pepparkakor i veckan :))
Men innan pepparkakssmeten ska ta form så ska det hängas tvätt och käkas lite frukt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails