20091116

Måndag.....härliga måndag

Eftersom mitt dissande utav det gråa vädret tydligen inte hjälper, så väljer jag nu att även älska grått dis.
Därför är det idag en väldigt peppande dag........vi har bakat bullar, tvättar för fulla muggar och lerkakor håller på att ta form ;)
Även JULKLAPPS LISTAN håller på att ta form, det ser faktiskt ut som om listan kommer att sluta i stl XXL denna julen.......jag undrar vad det kan bero på?!
Kanske har det lite att göra med att alla barnen önskar sig 511 julklappar var........kanske kanske......men även om det INTE kommer bli 511 julklappar var, så kommer det i allefall ligga runt 6-7 stycken var under granen........7*5= 35 paket, plus att det tillkommer paket ifrån både nära och kära.....plus att lilla mamman och pappan kommer få sig ett par paket ifrån tomten.......undrars vart detta ska sluta :))
I vilket fall som helst så kommer dessa julklappar att innhandlas på lördag och barnvakt är redan bokad..........dvs. sambo är bokad att inte jobba på lördag :).......han är inte det minsta ledsen över att han inte får följa med.

Idag kommer Emma hem, 1 vecka hos pappa har gått fort och nu ska hon alltså hem och göra familjen fulltalig igen........vi har alla längtat och väntat och hon kommer förmodligen inte få en lugn stund föränn alla småsyskonen sover ikväll.
Men innan det är dags för att sova igen, så ska här kollas igenom önskelista och förhoppningsvis så kommer alla att få lite utav det som önskas...........

Lego
Docka
Pennor
Barbiehus
Eget rum
Kalsonger
Målafärger
Klänning
Spel
Böcker
Lego igen
Bilar
Jeans
CD
Mobil
Film
Radiostyrd dinosarie
...........m.m.........m.m........

2 kommentarer:

  1. vilka roliga saker.. bävar lite för då barnen skall lära sig att skriva ;-)

    kalsonger lät ju som en bra julklapp :-D

    SvaraRadera
  2. Ja vilken av dina killar är så praktiska och önskar sig kalsingar? Ola? ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails