20100327

Nedsläckning....

Idag var det dags att dra på sig de gröna fingrarna och entra trädgården.
Bajs, bajs och åter bajs lite överallt som behövdes räffsas upp. Tror bestämt att både katter, rävar, rådjur och älgar har haft kalas ute i vår trädgård under vinter och nu kommer alla spåren fram ;)

Påtat lite i dom överväxta blomrabatterna och påskliljorna har planterats. Så nu ser hela gården faktiskt lite trevligare ut.
Jag känner mig lite trevligare också.....för en heldag utomhus är faktiskt toppen braigt för det slitna sinnet.

Barnen är äntligen friska, hela högen på en å samma gång. Super duper bra, för i morgon kommer efterlängtade kompisen Jessica och hennes söta Neo på besök.
Så länge sedan var det och det hade vart tråkigt att ställa in det hela....vilket vi nu inte behöver göra.
Och har vi tur så blir det härligt väder i morgon, så kanske ett besök i lekparken går att genomföra.
Men som det ser ut just nu så ser det en gnutta mörkt ut........det har åskat och regnat. Japp, åskat......i massor!!
Ruggigt otäckt var det och inte alls väntat. Men ändå lite mysigt var det, att tända lite ljus......dra ur alla elektriska pryttlar och bara vara för en stund.

Precis som det ska bli i kväll. Nedsläckning är planerat........ljus är laddade, ost och kex ska få tjäna som lördagsgodis.........men lilla kruxet är att vi vill se Millenium serien.....som börjar klockan 21.00........på SVT 1.......alltså på tv:n.
Är det ok att "fuska" lite genom att sätta på tv:n en aningens för tidigt.....eller måste man hålla sig tiden ut?!

Hur det hela slutar blir en senare i historia......det kan ju hända att ovädret kommer tillbaka och då finns det ju inte så mycket att välja på :)

Hur ni andra gör är ju upp till er, men jag önskar er i allefall en toppen mysig lördags kväll!

4 kommentarer:

  1. Hmm..vi säger att det är ok att fuska..bara lite för det har jag oxå tänkt göra ;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni är friska och har haft en bra dag. Här har det regnat och blåst i eftermiddag, men ingen åska än så länge. Äh, det där med att man ska släcka ner just en viss tid skiter vi i. Det kan man väl göra när som helst? T.ex. så gör ju dom flesta det typ varje kväll när dom går och lägger sig ;)

    Hoppas på fint väder i morgon så ni kommer ut till lekparken =)

    Trevlig lördagkväll!

    SvaraRadera
  3. Men du, vännen. Att först sörja en önskad och sedan gå med ovissheten tills du får svar:( Hoppas du har många nära & kära som kan stötta dig. Tänker på dig och det kan tyckas konstigt när man egentligen inte känner varandra mer än via bloggen. Men ibland känner man sig likasinnade trots det. Kramar och omtankar med hopp om snabba besked önskar jag dig! Milla

    SvaraRadera
  4. *kram, tänker på Dig* Åsa

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails