20100320

"Nördar"

En härlig lördag är snart till ända.
Alla små barn snusar kudde, Alexander har entrat sitt rum för en film kväll på egen hand.
Och vi vuxna ska passa på och se "Män som hatar kvinnor".....Millenium serien startar ju på Svt 1 klockan 21.00 i kväll........& även om vi har köpt och sett trilogin redan, så ska vi alltså se hela alltihopa en gång till.......men är man film nördar så är man.....och vi kan ju ha missat någonting första gången ;)
Filmen som vi skulle se igår, ja den såg vi aldrig. Hela familjen var nämligen såååå trötta efter en lång vecka, så när det väl var dags för att stoppa i dvd:n.......ja då snarkades det redan högljut ifrån soffans alla hörn :)
Men i morgon, ja då gör vi ett nytt försök!
Men nu så är det dags för att bulla upp med lite ost och kex. En liten gnutta vin till att toppa det hela med........ja det är nog precis det rätta, en sån här lördag.........en lördag som har bjudit på mycket lek, skratt och tårar.
Syskon kärlek & bråk......tvätt och slask......mumsig middag och en hel del kärlek........ja mycket har vi fått uppleva idag!
I morgon är som vanligt en annan dag, som säkert kommer att bjuda på lika många härligheter som idag........
På återseende i morgon och en fortsatt god kväll till er alla :)

2 kommentarer:

  1. Tack för ditt inlägg,ja här har vi vänt upp och ner på allt för att få bort vintern nu vill vi ha in vårens dofter.

    SvaraRadera
  2. Hej vännen, låter som er lördag varit toppen. Här firade vi med hockey-vinst; LHC mot Frölunda. Vi (LHC) vann, sedan tänkte jag se Millenium men snarkade snart gott ikapp med sonen.Bara att dyka i säng, mannen orkar inte bära upp mig!Skratt. Ha en bra dag , Kram Milla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails