20100310

Tillökning

En onsdag med planering och det är ju skönt ibland. Att ha någon sorts planering, iallefall för någon utav veckans dagar.
Idag var det dags för att hälsa på kompisen Annelie. Dom har nämligen fått tillökning.......i form utav ett litet lamm :)
Så vi började denna dagen med att steka Amerikanska plättar/pannkakor.....smarrigt och ett måste när det ska packas picknik!

Och efter frukostar, bäddningar och påklädningar så bar det iväg.

En aningens kallare ute idag, trots både sol och fler grader på termometern, det kan ju ha berott på snålblåsten som drog förbi hela tiden :(
Men en liten titt fick vi på det söta lilla lammet och självklart så fikades det tills sista plätten och smörgåsen var slut ;)

Nu är vi hemma igen. Lite trötta och en aningens sega. Simon sover middag och hans minsta storesyskon gnabbas om vem som ska få gosa med katten.

I eftermiddag kommer Philips kompis Tobias över för en lekstund......lite konstigt tyckte Philip allt att det var.......att ha kompisar hemma varje dag hör ju inte till vanligheten. Sen kommer Emma hem idag också, med skolbussen vid halv fyra. Izabell har redan hunnit fråga efter henne, en sisådär 47 gånger.....kommer hon snart mamma?!

Ja snart, väldigt snart kommer hon :)




4 kommentarer:

  1. Tittar in var ett tag sedan trodde när det stod tillökning att du skulle ha men lamm är också sött.

    SvaraRadera
  2. Heeej! Va roligt att du blev nöjd :) Vilken mysig dag ni har haft. Underbart väder ute nu!

    SvaraRadera
  3. Go'morgon
    Kul med ett litet lamm :) Jag hade en egen liten killing (get) när jag var liten, fick den i födelsedagspresent :)
    Roligt med sådanna äventyr och matsäck är alltid gott.
    Ha en skön torsdag *kram* Åsa

    SvaraRadera
  4. Så gulligt med lamm! Sedan skulle jag gärna packa picknick i en sådan fin trippellåda som du har. Var finns den att köpa??
    Härlig dag med ute picknick! Ha en riktigt solig fortsättning på er vecka.Kram Milla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails