20100322

Påsk pyssel

Ny vecka och nya friska tag.....brukar man nog säga.....
Men inga friska tag här idag inte. 2 av 3 söner är nämligen sjuka......så står det åtminstone på termometrarna. 39.4 plus grader på lill sonen och 39.2 på mellan sonen.

Dock är grabbarna väldigt aktiva, pigga och vill inte alls inta viloläge på soffan.......det hade jag ju gjort, om jag vaknat med 39.4 grader.

Undrar bestämt hur jag ska lyckas få dom att vila över huvud taget.........sol är det ute & frågan om när vi ska gå ut har redan dykt upp.

Tror att det får bli lite påskpyssel dagen till ära. För traditionsenligt så brukar det ju faktiskt målas och grejjas lite när det närmar sig den gula tiden & då passar det ju toppen att göra det när man ändå kommer sitta inne och dega :)

2 kommentarer:

  1. Låter som en mysig dag. Ja, inte att vara sjuk då förstås (fast det verkar dom ju inte lida av ;), utan påskpysslet menar jag =)

    SvaraRadera
  2. Påskpyssel är jättemysigt. Synd att de är sjuka bara:) Men ha en riktigt mysig pysseldag & har du några kul tips på pyssel så mottages det tacksamt eftersom idétorkan verkligen slagit mig i huvet=)).Kram Milla

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails