20090723

1 Års kalas

God morgon till er alla ifrån ett återigen regndrabbat Småland.
Men spelar mindre roll idag, eftersom det idag ändå kommer vara full rulle med aktiviteter för barnen att göra & syselsätta sig med.
För det är ju torsdag och lillebrors 1 års dag idag = Kalas med kakor, tårta, paket och lek. Kan en dag som barn bli mer optimal än just kalasdagar?!
Tror att Simon omedvetet har förstått att det är nått stort idag, han har nämligen varit vaken 2! gånger i timmen under precis hela natten :(
Så för tillfället ligger en väldigt trött födelsedagskille och snarkar kudde i stora drag. Efter en sådan natt är det bara att tacka för en liten stund för sig själv vid datorn innan dagen startar på riktigt.

Har passat på att blåsa ballonger som gav gummilukt över hela huset. Denna gummilukt gav en flachback till förlossningen på sjukhuset där allt luktar gummi.........det sentimentala vemodets termometer steg återigen till skyhöga värden ;)
Grattis vårt älskade lilla busfrö på 1 års dagen!

3 kommentarer:

  1. Stort grattis till Simon på 1års-dagen!!
    Hoppas ni får en bra dag!!

    SvaraRadera
  2. Heej Janeth! ÄNTLIGEN har jag hittat tillbaka till din blogg. Hoppas allt är bra. När jag kom tillbaka efter semestern stod datorerna och skrivare i vatten pga en vattenskada. Och sen dess har jag inte hunnit följa din blogg. Men nu så, nu så! Ha en mysig kväll, och Grattis till sötnosen. Kram Kick

    SvaraRadera
  3. Tack tjejer för era födelsedags hälsningar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails