20090721

God morgon Tisdag.

Jo då, en ganska god morgon.
Simon har ju börjat hitta tillbax till sig själv igen, han sover alltså större delar utav natten igen.
Men en aningens instabil är han fortfarande, äter inte som en häst och är lite argare än hans vanliga lugna jag. Men inga stora gaddar på G ännu, så det kanske handlade om en värme svacka.....eller någon liten bacill som låg och grodde.......vilket som så är det skönt att det börjar räta ut sig igen.
Jag hade tänkt bjuda på härliga badbilder ifrån Ölandsbadet som vi besökte igår. Och eftersom jag självklart glömde kameran hemma så knäppte jag en bunt kort med mobilen......som inte under några som helst omständigheter tänker föra över korten till datorn :(
Har suttit i snart 1 timme och försökt föra över dom, men nix det går bara inte. Så det blir tråkigt nog inga härliga badbilder. För bad blev det och väldigt överaskade och glada barn blev det oxå. Även om det tråkigt nog "bara" blev 30 minuters bad, 10 minuters fika & 10 minuters hoppande på den super stora studs"mattan/bollen" innan regnet kom ikapp oss.
Men det var det helt klart värt och det var helt klart värt att få åka i kö på Ölandsbron oxå, bara för att få se alla båtar och vågor under oss. Så härligt att bo i närheten utav en av Sveriges härliga semester pärlor och att på 40 minuter vara hemma igen. Man behöver alltså inte planera allt för mycket för att kunna njuta av en Ö som en annan hade som önskemål att få åka till när man var liten och bodde långt uppe i Norrland.
Dagen avslutades på shopping paradiset Giraffen och resulterade i x antal mindre kronor i plånboken men en välfylld bil som styrdes hemåt i hällregn.
Idag ser det tråkigt nog ut att bli samma väder som igår, alltså mera regn och mera blåst. Får nog bli en riktig " baka kaka" dag idag eftersom det idag bara är 2 dagar kvar till Simons 1 års dag!

2 kommentarer:

  1. Vad tiden går fort! Är han redan ett år, lilla Simon!
    Duktig han är som går sina första steg!!

    SvaraRadera
  2. Men visst går det fort, man hinner ju inte med att ta tillvara på tiden.....

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails