20090719

Fortfarande helg

Sitter i ett regndrabbat Småland och har inte stor lust med någonting alls just nu, ska nog lyxa med att inte göra någonting alls en liten stund.
Gårdagen bjöd även den på en hel del regn och även besök i form utav sambons kompis Daniel. Så det åts och tittades på film ihop och vi fick oss en ganska så avslappnad kväll utan några större "måsten" på schemat.

Men hade idag hoppats på liten bättre väder, barnen frågar ju fortfarande efter poolen som mamma fortfarande inte har spekat fram och fyllt med vatten. Har ju liksom avaktat i väntan på bättre väder, iallefall en längre tid än några dagar i sträck.
Men som på många fler ställen i vårt land så fick vi idag regn, lite uppehåll ifs men dock blött efter regn och nu regnar det återigen.
Den enda lilla stunden som det har varit uppehåll på idag använde vi till att leka med lilla Neo ute i trädgården.

Som bokat så kom Neo med mamma Jessica vid halv 10 för att leka & fika och jag har en stark känsla av att Neo verkligen har fått utlopp för traktor lekar idag För de traktorer som han inte har känt på, kört med eller tittat/pekat på.......ja de är väldigt lätträknade ;))
Men även om inte vädret var det bästa så var det toppen kul att få en liten social stund och att umgås med vänner är ju alltid trevligt, så tack Jessica för att du "gjorde slag i saken" och kom på besök idag, hoppas ju på en ny date snart ;)

En bestämd liten Neo som klättrade och skrattade härligt när han fick åka ner igen!


För tiden går ju så otroligt fort och sommaren är ju snart över, lite jobbigt att det snart är dags för skolor och dagis igen. Satt innan sommarlovet och tyckte att nu ska vi passa på att göra allt vi inte har hunnit med..........
Någonting annat som går super snabbt är att min lilla bebis nu längre inte är någon bebis, för på torsdag är det dags för födelsekalas nummer 1 i Simons liv. Och även här är det samma sak, när han var nyfödd satt man och tyckte att allt var så otroligt mysigt och hur underbart det var med en liten bebis igen & hur mycket man skulle passa på att ta tillvara på tiden. Numera kryper han ifrån mig, dyker ner i legolådor och klättrar hejvildt runt i och på alla möbler i hela huset! Och jag kan bara erkänna att jag har inte hunnit ta tillvara på tiden så mycket som jag hade tänkt :( Men det är ju inte så mycket att fundera över, man får göra det bästa av det mesta och helt enkelt hoppas på att man i allefall kommer minnas alla underbara år när barnen var små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails