20090724

Dagen efter


Sådär ja, äntligen en stund tillägnad att få "slappa" framför datorn. Har nämligen haft full rulle sedan tidigt igår och nu äntligen är allt tillbax på sina vanliga bestämda platser. Det handlar självklart inte om att gnälla eller klaga på att man har haft kalas med trevliga besökare och har fått en ordentlig portion med socilat umgänge. Utan det handlar helt enkelt om att inför ett kalas så finns massor utav höga/stora förväntningar. Dessa förväntningar har byggts upp under en tid då man planerar och donar för att uppnå ett visst syfte, i mitt fall så är syftet att tillstå med mat/fika och att kunna bjuda på en glad trevlig stund tillsammans med dom som nu kommer. Sen när allt är över och man har sagt adjö till sista besökaren så står man kvar, lite handfallen och är en gnutta utpumpad......ur energisynpukt då alltså.

Så är det idag, och nu är jag glad att det är över och nu är det bara till att blicka framåt nästa kalas eller dyligt ;))

Men tillbax till min numera 1 årige Simon....han hade en födelsedag som "rockade fett" igår.
Massor utav kompisar att krypa efter, massor av paket att öppna & leka med + en massa gottiga kakor och tårta att få kladda i!

Även om Simon själv dissade allt vad paket öppning hette(till stora syskons glädje) så har han idag och i ensamhet utforskat alla sakerna på nära håll. För många fina saker blev det.......
Leksaker......
.
......kläder.....
.

.......och en massa andra braiga saker!

Stort tack till er alla som gjorde Simons dag till en super fin dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails