20090714

Tisdag idag

God morgon världen!
Den sega datavärlden som förr gav mig många härliga minutrar framför skärmen, men som numera börjar bli ett ont ting :(
För X antal år sedan studerade Janeth på komvux för att få ett beryktat och välförtjänt
"Data körkort".......
Kan nu informera om att det var totalt onödigt och väldigt bortkastad tid och för att inte tala om bortkastade pengar! Men det är väl så livet är, att man ska lära sig utav sina misstag och mindre lyckade sattsningar.
Men när man har lyckats med att ha gjort många sattsningar som kanske inte blev riktigt 100, ja då drar man ju sig gärna för att testa fler.
Detta betyder alltså att Janeth får sitta här hemma i sin trygga vrå, bakom en seg dator och med ett datakörkort som inte tar henne längre än till sin egen dator.
Gårdagen bjöd inte på några fler sjukdoms symptom i Simons knasiga mående just nu, så får nog fortsätta att hålla tummarna för att det är tänderna som spökar till hans tillvaro.
Efter att vi kom hem ifrån doktorn igår så tyckte farmor(svärmor) att Izabell & Philip kunde vara inne hos kusinerna som var hos farmor igår och lekte. Detta gav ju Simon en chans till att få sova ut efter en lång och vaken natt. Vilket han gjorde, 1½ timme snusade han kudde och var efter den pausen något gladare på eftermiddagen.
Dock somnade han inte förän vid klockan 23.......för att sedan vakna vid 23.59 igen :( och så har det fortsatt under resten av natten. Så om det är tänderna som spökar så måtte det vara ett par gigantiskt stora tänder som ger detta obehag för lill killen.
Planer för den här tisdagen är väldigt få! För när sömnen blir påverkad märks detta rätt så snabbt på både humör och tålamod. Alltså är det lika bra att inte utsätta någon för någonting avvancerat.
Men jag hoppas på sol, ni vet den där som för någon vecka sedan visade oss hur det kan vara när det är högsommar men som nu verkar vara mer än frånvarande mest hela tiden.
För jag hoppas verkligen att det inte var allt utav sommarvärme vi fick, utan att det snart blir riktig sommar igen.
Nu är det dags för frukost som kommer insupas med många koppar kaffe......
Önskar er en härlig Tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails