20090701

Mitt hem....eller inte

Det har idag åskat, men ingenting mera. Utan helt enkelt en förvarning om att det kommer bli oväder.....man går in och väntar på att ett stooort bullrigt oväder ska dra förbi!
Men fet lurad......
Blidde ingenting alls mer än att det om något har blivit mer klibbigt och kvavare än det var igår, vilket inte alls är att rekomendera när det är dags att sova :(
I morgon bär det av hem mot Småland igen......vemodigt och väldigt tråkigt. Även om hemlängtan är stor så har det varit super roligt och ha fått tillbringa en vecka - 1 dag här nere i soliga och varma Småland! Längtar tills vi ska ner igen, framförallt så har jag 5 stycken barn som inte alls var med på "åka hem" noterna.
För att inte tala om packa alla väskor planerna! Där var det inte en enda kotte som tyckte att det verkade vettigt, inte ens mamman i familjen.
För är det någonting Janeth är super duktig på så är det att skapa O ordning, med tung betoning på O.
Just nu ser mormors/mammas hus ut precis som det gör hemma hos oss när det råder ett mindre kaos.......ja ungefär som det alltid ser ut vid närmare eftertanke ;))
Hur ska jag hinna få ner alla utspridda saker i alla väskor innan det i morgon hinner bli mörkt igen kan man ju undra!?
Jo då, den härlige sambon kommer i morgon bitti åke ner till oss, bara för att hjälpa till att stuva in allt i bilen + att han tar med sig några utav barnen så att vi slipper sitta och trängas allihopa i en bil :))
Hur braigt som helst och det lugnade verkligen en 5 barnsmammas nerver rejält. Men riktigt så hemskt är det inte, för sambo ska nämligen bes. en utav våra överflödiga bilar nere i Ronneby i morgon......alltså halvvägs ner hit och ska jag vara riktigt ärlig så har det organiserats en hel del ibland packningen nu ikväll, så jag hoppas på ett besök till stranden i morgon innan vi åker....borde ju hinnas med då tycker jag :)
Nu ska här snusas kudde så ses vi troligen i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails