20090720

Måndagen är här

God morgon!
En aningens seg, ungefär som vanligt.....kanske har lite att göra med att Janeth har blivit "datanörd" och sitter halva nätterna och spelar spel vid just datorn! Illa, illa och har alltså ingen rätt att gnälla :)
Plus att sambo idag börjar jobba, semestern är alltså över & nu stundar "bara" jobb och långa dagar för hans del, även för oss som "bara" är hemma utan honom hela dagarna :(
Idag stundar som planerat en shopping runda inne i Kalmar. Men vaknade till ett super härligt sommarväder och har därför beslutat mig för att överaska barnaskaran med ett strandbesök. Och inte vart som helst, utan på Öland! Vi är ju ändå bara en liten bit ifrån brofästet när vi storhandlar, så varför inte passa på att överaska dom riktigt ordentligt! Tror nämligen att det kommer bli super uppskattat.
Så nu ska här packas och donas en stund, frågan är bara om det går att genomföra utan att någon anar vad som är i görningen, kan ju bli lite trixit med plättarna........

Nu önskar jag oss alla en toppen dag!

3 kommentarer:

  1. Mysigt! Då blir dom säkert överlyckliga!! Ha en trevlig dag!

    SvaraRadera
  2. Blev det ngt badande för er i regnet?
    Eller ni kanske klarade er ifrån det?

    SvaraRadera
  3. Men åhh..lite avis man blir då :) Själv så sitter man i kalla o regniga norrland o är så långt ifrån stränder o värme som det bara går att komma!

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails