20090715

Onsdag

Så där ja, då har halva onsdagen försvunnit i en hast och jag har knappt hunnit äta frukost.
Visst, självklart är frukosten avklarad men knappt.
Morgonen startades nämligen en aningens sent idag, så ett lugnt stress startades och avslutades med att alla som skulle följa med till Karlskrona stod mätta och påklädda vid ytterdörren 09.00.
Allt enligt planerna och sen var det bara en bilresa på 40 minuter som väntade innan vi skulle vara framme vid storhandelsköpcentrat.
Förr var det en pina att handla med både sambo och barn, det gnabbades, tjatades och sambon tyckte hela tiden att det tog superlång tid inne på alla affärer. Så då slutade jag ju självklart att ta med honom och har därefter alltid åkt ensam med några utav barnen för att göra allt så smidigt som möjligt.
Men idag tog jag ju med sambon för att slippa åka till ombesiktningen själv med 3 små barn. Och kan inte nog säga hur skööönt det vara att vara 2 vuxna och storhandla. För det fösta så fanns det 2 vagnar vilket gjorde att jag slapp ett stort berg utav varor och för det andra var alltihopa över på bara 1 timme!
Sen lämpades sambon av på en verktygsaffär(liten muta ;) och själv utfodrade jag barnen på McD`s. Sen var det bara att mötas upp för att visa upp bilen inne på besiktningen. Arbetet med att slita bort toningsfilmen blev godkänt och vi styrde åter kosan hemmåt med en fullproppad bil och trötta barn.
Nu har all mat plockats in, alla nya skorna provade(rea på skor även idag) och nu sitter jag här. En aningens uttmattad men glad över att dagen flutit på smärtfritt och att ha fyllt på i alla skåp och hörn i hela huset.
Väntar just nu på besök, Annelie + döttrar ska komma över på en fika, alltså ingen stor mening att utfodra mig själv på ett tag. Men känner jag mig själv så kommer det säkert fikas så pass mycket att middag idag kommer bli helt överflödigt :D
Hej på ett par stunder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails