20090707

Tisdag idag!

Ifs så är denna bloggen relativt ny, dock har ju bloggandet pågått i den "gamla" bloggen i snart 1 år. Så ni som har följt mig/oss hit, vet ju att Janeth älskar "Morden i Midsomer" vilket betyder att Tisdagar är heliga, alltså har jag idag en helig dag.
Och idag är den inte bara helig pga av favvo program på tv:n, idag är det nämligen 6 års jubileum i mitt & sambons liv :)
Det är alltså precis 6 år sedan vi blev ett par.
Jag minns det som om det var igår och det känns inte alls som om det var 6 år sedan. Dom där pirrande känslorna när man går omkring på små moln och inga bekymmer i hela världen kan påverka ens liv det minsta.
Minns ni själva hur det var den där gången när det sa klick och man bara visste att allt var rätt?!
Men det som ändå är det bästa av allt är ju att allt känns likadant som det gjorde då, även om det med "tiden" blir på ett annat sätt.Men dom där känslorna finns fortfarande kvar som små pirrande endorfiner i hela kroppen och man vet att man alltid kommer att vara lycklig över beslutet som man tog den gången för en massa år sedan.
Om vi kommer hitta på nått riktigt extra och fira denna dagen? Ja men självklart, vi har redan börjat! Har möblerat om i sovrummet(igen) och ska nu sätta igång med att göra en blåbärspaj dagen till ära ;)
Nja det här med att fira är ju inte riktigt våran grej, man kan nog mer säga att vi njuter av alla dagar vi har tillsammans :)

1 kommentar:

  1. Klart man minns! Kärlek vid första ögonkastet, den där sommarkvällen 2001 =D Fast då var ju inte allt rätt visserligen.. =P

    Grattis till er!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails